Wie ben ik…

Mijn naam is Angelique en ben ontzettend gek op honden. Ik heb zelf 4 Siberische husky’s en 4 Dobermanns gehad, op het moment hebben wij zelf een Dobermann.

Mijn eerste Dobermann had ernstige gedragsproblemen, dus ik weet wat het is om met dat soort honden te werken en te trainen. Door hem ben ik me ook gaan interesseren in het gedrag en training van honden. Waardoor wij nu onze eigen hondenschool hebben. Wij geven zowel (privé) hondetraining en gedragsadvies op maat! Helaas is mijn Dobermann overleden, maar hij heeft mij een hoop geleerd over honden en hun gedrag.
Mijn passie voor honden en hun gedrag is zo groot dat ik daarom mijn eigen hondenuitlaatservice ben begonnen. En daarnaast natuurlijk mijn eigen hondenschool.
Op deze manier kan ik veel met honden werken en lekker wandelen in de vrije natuur.
Nu ik de hondenuitlaatservice heb, vindt ik het belangrijk om het certificaat honden EHBO te behalen.
Deze heb ik ook behaald bij de Martin Gaus academie. In de auto is ook altijd een EHBO-kit voor honden aanwezig.