De eerste ontmoeting

Voordat ik u hond(en) voor de eerste keer meeneem, kom ik voor een intake gesprek bij u thuis. Ik kan dan kennismaken met uw hond(en) en u kunt kennismaken met mij. Per slot van rekening vertrouwt u uw hond toch voor een deel van de tijd aan mij toe. Het is voor mij erg belangrijk dat u precies aan mij vertelt wat voor karakter(eigenaardigheden) de hond heeft. Op die manier kunnen we vervelende verrassingen voorkomen (voor beide partijen).
Wanneer u na dit gesprek van mening bent dat mijn uitlaatservice de oplossing is voor u en uw hond, dan ondertekent u een Overeenkomst en Sleutelcontract en maken we concrete afspraken over de wandeling(en).
Tijdens de eerste wandeling zal uw hond aan een lange flexi-lijn meegaan. Pas als blijkt dat de hond zich vertrouwd voelt in de roedel en als blijkt dat hij in de roedel past (en niet direct wegloopt of gaat ruzie maken met de andere honden), mag de hond pas los van de riem.
Indien blijkt dat de hond niet in de roedel past, maak ik met u een afspraak om de verdere mogelijkheden met u door te nemen.