Wandeling

Ik bied een haal- en brengservice in Amerongen, Leersum, Maarsbergen, Maarn, Doorn, en Driebergen, Ik heb voor een beperkt werkgebied gekozen, omdat ik binnen 45 minuten aan de wandel wil zijn. Al met al zijn de honden zo’n 2,5 uur van huis, waarvan minimaal 1 uur lekker wandelen in de bossen op de Utrechtse Heuvelrug.
Waarvoor wij een verguning hebben bij Recreatie Midden Nederland.

Nadat alle honden zijn opgehaald ga ik wandelen in gebieden die veilig zijn voor de honden en waar ze welkom zijn. Op de Utrechtse Heuvelrug zijn enkele prachtige wandelgebieden te vinden, waar uw hond zich kan uitleven met de andere honden en het “roedelgevoel”¬†ervaren.¬†De honden worden in groepsverband uitgelaten. Ik neem 7 honden per wandeling mee, zodat ik op een verantwoordelijke manier met de honden kan gaan wandelen. Deze wandeling is voor honden vanaf 5 maanden met een sociaal karakter en die tijdens de wandeling los kunnen lopen (tenzij anders is afgesproken).

Na de heerlijke boswandeling en lekker ravotten met zijn soortgenoten wordt de hond weer handdoek droog thuisgebracht. De wandelingen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 9:30 en 16:00 uur.